Thursday, 25 August 2011

~SeLAMaT hAri RAya AidilFiTri~

Disini saya mengambil kesempatan mengucapkan,

.......Selamat Hari Raya Aidlfitri & Maaf Zahir Dan Batin......

Aireena nk mntak maaf kalau da silap n salah tau,halalkan makan n mnum yg anda suma berikan,maaf la kalo da yg myakitkan ati anda suma kerana pasal aireena,saya insan yg biasa,pasti da buat silap n salah....

Sedih la bulan ramadan akan meningalkan kita....adakah kita akan bertemu lg ramadan akan dtg,"Ramadan Terakhir"???huhuhu hope ada kan....semua itu kententuaan Allah....

Ok jgn sdey2 ye rakan2...n bloggers...marilah kita dgrkan  lagu raya....:)

Khas Utk Sanak Saudara:





Khas Utk Sahabat Andai:





Ok,bye2 bloggers!!

Selamat Hari Raya Aidilfitri & Maaf Zahir Dan Batin :)

Tuesday, 23 August 2011

~Luvly Family~

Hye....
Bloggers ni suma tentg family sya yep....lalala

I luv My Family :)


Ni la family Aireena...tp ni fmily blah abah...."Abdul Wahid Family"....

Mari kita berkenalan dgn Osman Yazid Family


Ni la my luvly dady Hj Osman Yazid,rmai org kata dady Aireena ensem...
hahahah tp mmg btol pon....lalala
(alamak da org nyibuk,hahaha)


Ni my luvly mumy Hjh Zuhaida Buyong.....ibu yg santek
(sibuk je yg peace tu)


(2)
Ok,yg ni plak adik laki tunggal saya...hehehe temok
Rizwan yazid
Poli sabak bernam


(3)
Nor Azizah 
(baju biru tu tau,yg lg sorg tu mmg ske snap2...hahaha)
Genius dlm fmily...hahahaha
MRSM Taiping


(4)
Nor Zahirah
mulut banyak....hahahah
SK Tarcisian Convent


(5)
Last skali ni Nor Balqizh (bju ptih,grey tu my luvly kazen)
ni pling menghiburkan,baru 5thun ckp mcm org dh 50 thun....hahah
tp dia sgt chomelll.....


Heheheheheheheh...ni suma "Osman Yazid Family"
I luv them so much!!!!




Hello ni la tuan ye blog...hahaha sj interframe gak...lalalalal

Ok bye






..About Me...

Assalamualikum....
Hye Bloggers...
Hehehehe aireena baru nk meneroka dunia blog :)
1st of all
My name is Nor Nazareena Osman Yazid
22 years old (hehehe muda g tau)
Aireena ank sulong dr 5 adik bradik

Erm wat msa ni,tu jela kot nk cter...hehehe
bloggers sila beri tunjuk ajar ye...huhuhu

That's all for now bloggers :p